Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Alles Over Onze Tegenstanders In De Champions League

Alles over onze tegenstanders in de Champions League!

FC Porto

FC Porto is een Portugese voetbalclub uit Porto. De club werd opgericht in 1893 en is een van de meest succesvolle clubs in Portugal. Porto heeft in totaal 29 keer het landskampioenschap gewonnen en 17 keer de Portugese beker.

In de Champions League heeft Porto ook al een aantal mooie successen geboekt. In 1987 won de club de Europacup I, de voorloper van de Champions League.

Porto staat bekend om zijn aanvallende speelstijl. De club heeft een aantal topspelers in de selectie, waaronder Evanilson, Mehdi Taremi en Otavio.

Club Brugge

Club Brugge is een Belgische voetbalclub uit Brugge. De club werd opgericht in 1899 en is een van de meest succesvolle clubs in Belgiƫ. Club Brugge heeft in totaal 18 keer het landskampioenschap gewonnen en 11 keer de Belgische beker.

In de Champions League heeft Club Brugge nog nooit echt een potje stukgeslagen. De club is een aantal keer in de groepsfase uitgeschakeld, maar heeft nog nooit de knockout-fase bereikt.

Club Brugge staat bekend om zijn verdedigende speelstijl. De club heeft een aantal sterke verdedigers in de selectie, waaronder Brandon Mechele, Clinton Mata en Dedryck Boyata.

Bayer Leverkusen

Bayer Leverkusen is een Duitse voetbalclub uit Leverkusen. De club werd


Komentar